Kinesiskt horoskop

Stämmer oväntat bra in...eller har personen som skrivit det bara varit väldigt välformulerande?
Whatever - Mitt kinesiska horoskop för 2011


Haren

Kramig, varm och hängiven är attribut som symboliserar Haren. Mystisk, en suverän värd och festfixare, Haren tycker om att vara i händelsernas centrum i mellan åt. Haren är ibland överförsiktig och kan vara lite tråkig. Han är också en av de mest tursamma av alla kinesiska zodiaker.

Positiva egenskaper: Taktfull, intelligent, omhändertagande, rättskaffens
Negativa egenskaper: Pedantisk, hemlighetsfull, distanserande, konflikträdd

Motto: ”Jag retirerar

Prognos för 2011
Haren kommer att ha känt lite oro för händelseutvecklingen under 2010, utan att förstå att handlingarna då kommer att innebära att han nu har ett utmärkt utgångslägen inför sitt egna Harens år, 2011. Detta kommer att bli ett förbluffande och väldigt fördelaktigt år för Haren, framför allt när det kommer till arbete, karriär och skola. Förmågan att interagera med andra gör att Haren hamnar i en ledande position för befordringar på jobbet. Samtidigt, om Haren funderar att helt byta karriär, så är detta det perfekta året att utforska dessa möjligheter. Förändringen kommer inte bara att fylla Haren med energi utan också göra honom lyckligare än på länge. Mars till maj och oktober till november kommer att viktiga perioder för karriärsutveckling.

Finansiellt under Harens egna år så kommer det att hända mycket, och turen kommer att flöda. Haren kan komma att få en löneökning, få en gåva eller tjäna extra pengar från hobby eller en entreprenörsidé. Socialt så kommer augusti, september och december att vara hektiska månader. Singelharar kan träffa en betydande person i år och relationen kan komma att gå väldigt fort fram. De med partners kommer märka att deras förhållande blir allt viktigare och mer seriöst. Stress och beslutsångest kan komma att suga ur energi från Haren under 2011 så det är viktigt med tillräcklig vila och avkoppling. Haren får inte heller glömma bort att ringa vänner och andra kärt hållna för stöd och råd när utmaningar dyker upp.

Fakta  
Bästa tid 05:00 – 07:00
Årstid och månad Vår, Mars
Födelsesten Aquamarin
Jämförbart västlig zodiak Fiskarna
Polaritet Yin
Färger Grön, turkos

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Var det ironiskt menat att det skulle stämma så bra?

2011-05-09 @ 16:33:43
URL: http://sjohemmet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0