Brand i postbilens flak!

Jag vaknade inatt av att Mamma och Pappa var uppe och undrade vad det var som luktade. Det luktade verkligen bränt. Efter att ha konstaterat att det inte var hos oss det brann beslöt vi oss för att ta bilen och se så att det inte var i någon grannes hus eller någonting annat.
Det visar sig att det brinner på flaket av postlastbilen ute på E4:an nästan rakt över där mina föräldrar bor, inte konstigt att det luktade rök i hela huset!
Som tur var så var brandbilen på plats och det var mkt folk runtomkring och det hade påbörjats släckningsarbete.
Man blir ju orolig över om det har krockats och det är hela familjer i, så det var skönt att veta innan man la sig att allt redan "var lugnt". Och att man inte vetat om en olycka som hänt utan att ha gjort nåt åt det. Klockan var trots runt två på natten och trafiken är väl inte jättetät vid den tiden. Samtidigt som folk som varit i närheten när olyckan skett kan vara chockade och inte benägna att göra någonting.

Enligt varnamo.nu fraktades paket på flaket och det är fortfarande oklart hur mkt som har skadats.
Trafiken hade stått still i tre timmar.

Jag hade inte min kamera med mig igår, men mobiltelefonen i högsta hugg eftersom det är ficklampa på den och lyckades få en bild av det. Dock ingen vidare kvalité eftersom det var för mörkt och långt bort.

 



Till vänster är det själva lastbilen, i mitten med stora lampan brandbilen och till höger
kommer det rök ur den uppsågade flakdelen.
                                      


KEFALONIA

Har rakat hamna pa en grekisk o som heter Kefalonia. Later som en sago o och nar jag och Sara puttrar omkring med vespan vi hyrt borjar jag undra om det inte ar det ocksa. Riktigt fina strander och manga fina bilder!

Falsterbo debut

Så har Jenny gjort sin debut i Falsterbo Horse Show!
Det var Tours of Amateurs och i första semifinalen tog hon en trettonde plats och i andra semifinalen petade Miriam en bom och det blev 4 fel. Två snygga rundor, men räckte inte riktigt till en finalplats.
Med en fin plakett och en stor rosett rikare har dom smakat lite på banan och tar hem allt nästa år istället =)


RSS 2.0