En dag i övningens tecken

I morse var det upp tidigt för att packa om från Gw till Patrian. Det var dags att åka till Kfor Main för lite övning, om än stillastående sådan.

Vi fick excercise på radion under eftermiddagen vilket innebar snabba steg upp till mup-huset där det satt någon och klockade oss för att se om vi kunde hålla tiden, vilket vi gjorde.
Övningen fortsatte sedan med lite skademoment där en i plutonen blivit skjuten.
Min egen insats i det hela kändes mest klumpigt, men det löstes ut ändå. Ibland har man bara "såna" dagar, och idag var det en sån dag.

Vi har även fått delgivning av halvtidsbetyg, alltid intressant att veta vad man ligger. Så mkt lättare att veta hur man uppfattas så att man kan förbättra sig. Alla har vi ju någonting, vad har du?

Under kvällen nu blir det bastu, skall bli riktigt skönt!

Kosovo

Just nu befinner jag mig nere i Kosovo där jag tjänstgör som Ksp-skytt under en 6-månaders period.
Livet här är väldigt annorlunda jämförts med hemma, men jag trivs väldigt bra med både arbetsuppgifterna och kamraterna.

Igår övade vi IMF (Insats mot folkmassa) tillsammans med slovakerna och fick även lyfta med kravallutrustning i en Black Hawk. Det gjorde hela min dag!

Idag har det varit en lugn dag, jag var ute och gick tidigt på morgonen och gick sedan på en föreläsning om paralellstrukturen som hölls av en irländare.

Får se vad den kommande veckan erbjuder...


Just nu befinner jag mig nere i Kosovo där jag tjänstgör som Ksp-skytt under en 6-månaders period. Halva tiden har redan gått och jag trivs bra med både uppgifter och arbetskamrater!

Oskuldstagande

Sådär. Då jag far och flänger överallt och ingenstans kan det vara bra att uppdatera lite, om inte annat för att själv minnas tillbaka i tiden när minnet sviker.


RSS 2.0