Summering av helgen

fredagen vart jag hemma senare än vanligt eftersom jag fick åka tåg hem istället för minibuss. Tog en snabbfika med Lillroten innan han skulle iväg på annat håll.

Under lördagen trillade Katrine in i lägenheten på förmiddagen. Blev lite lunch och sen iväg till badhuset där vi hade bokat tid på relaxen. FRUKTANSVÄRT skönt! Har nog nämnt det tidigare...men den där hamamstenen (en varm sten) skulle man ha hemma!
Vi lagade till lite mat på kvällen igen - rotfruktsgratäng, entrecote och beasås - Mums! Några öl/drinkar senare bar det av ut på byn för att skaka av oss beasåsen. Det var en bra men lite rörig kväll...alltid mkt folk man känner som är ute, men då var det lite mer än vanligt...

Söndagen vart väldigt lugn, vi tittade lite på Tv och gjorde minsta möjliga fram till det att Katrine skulle åka hem och sen gick jag hem till Söderling för att hjälpa till med att möblera om i hans vardagsrum. Stor skillnad blev det och vi vände nästan bara rummet 180 grader egentligen och flyttade nån hylla.
Skönaste känslan den här dagen var att slippa söndagsångesten...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0