Sonisphere festivalen 2010



Det var det regnigaste jag har varit med om tror jag, men gräset är fortfarande kvar när bilden tas och klockan är ändå efter lunchtid på dagen...kommer aldrig att hålla!
Och för den som inte är uppdaterad är det här bilder från Augusti 2010.



På väg in fick vi med oss en extra, han trivdes bra och hängde med hela dan, ända fram tills alla fyra splittrades vid Mötley konserten!



Rock'n Roll för hela slanten! Och av nån anledning hamnade jag nästan längst fram även på den här konserten...min förmåga att trängas är nog inte så tokig ändå! Vill man så går det! Den här gången blev dock trycket för jobbigt och jag fick backa bak igen efter att Kickstart my heart spelats!
Kom fram till att det är lättare att tränga sig framåt än bakåt...får öva på det kanske?.....eller?



Jag tyckte personligen att jag var väldigt långt bak, men det fanns dom som var längre bak...hade jag tagit en lika stor bild till vänster och höger om personerna som är i kanterna på bilden hade det sett likadant ut. Sjukt mkt folk!



....sjukt mkt vatten...

Och sjukt lerigt...undrar hur lång tid det kommer ta för den platsen att få gräs på sig igen. Vi åkte hem innan Iron Maiden spelat klart tyvärr, vi hade ont i hela kroppen och var blöta rakt igenom. När vi kom hem hade jag lera innanför strumporna till och med!
Jag fick iaf se Mötley Crüe och det fick vara värt regnet, frågan är bara när gång nummer tre blir av?
Och då skall Pia vara med, inte på statoil!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0