Specialisten

Har halkat efter lite i mina uppdateringar angående utbildningen känner jag...jag har vart för mkt i skolan helet enkelt "man blir ju som man umgås".

För ett tag sedan var vi ute på en övning som kallades för specialisten. Det var ett strapatsdygn där vi i princip bara gick under ett helt dygn med undantag från ett par påskjutningar, anfall och lite spaningsuppdrag.
Mat och sömn var det inte inflation på. Vi fick några grönpåsar och ett par energidryckspåsar att dela på under kvällen. Men det var inte mkt jag fick i mig av den halva påsen som jag fick dela med en av grabbarna. Någon kom på den briljanta idén att hälla i extra mkt vatten i så att man skulle få i sig vätska. Tanken var ju god, men eftersom jag och en till hade varit på spaning och dessutom suttit som post hade jag inte mkt tid på mig och det var inte lätt att fiska efter den lilla maten som flöt omkring i påsen.
Men det gick ju bra ändå, vi fortsatte att gå efter det och jag hade ett pansarskott på ryggen att tänka på som hade kommit till på samma plats vi fann maten på.
Den här övningen ingick i ledarskapskursen. Jag vet inte om jag kan säga att jag lärde mig så mkt på den, men träning fick jag! Man hann ju tänka igenom en hel del och vi fick även utvärdera oss själva efteråt genom en Heta stolen (Vad man skall fortsätta med, börja med och sluta med).

Lätt trött och hungrig i kroppen dan efteråt begav vi oss in till Borensberg efter en skön dusch och åt pizza tillsammans. Den var minst sagt god! Sen försökte jag hålla mig vaken e stund på kvällen och lyckades till halv 8 innan jag somnade...För trötta var vi!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0