Modellfotograferna

Idag skulle vi fotografera oss hos modellfotograferna som var på besök i Värnamo. Det skulle ingå sminkning och man hade fototid 3-4h och därefter fick man köpa bilderna om det var någonting man gillade. Visst det kan ju vara en kul idé.
Men när vi kom dit var hon som tog emot alla oerhört otrevlig och inte service-minded någonstans. Det skulle kosta närmare tusenlappen för att få tre bilder och det var folk som väntat i flera timmar bara för att bli sminkade. Tjejen som tog emot oss sa att det var en timme försenat...men det var inte hela sanningen. Och frågade man henne nåt sa hon bara "det står i mailet". Vilket det inte alls gjorde. När vi frågade efter pris på bilderna sa hon att det står i den här broschyren...vi tittade lite och frågade vart någonstans, för det fanns inte med där heller.....sjukt dåligt så vi gick därifrån.
Det blev pizza och gräddglass på Chaplins. Där är dom MYCKET trevligare och gör dessutom god mat.
Efter allt visade jag runt Sara hemma på gården eftersom hon aldrig varit där tidigare och sen följde jag med henne till Halmstad igen och nu är tanken att vi skall ut och skaka av oss all aggression som byggts upp under dagen!

Imorgon får det bli hemmakväll/eftermiddag med Pappa och Joakim!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0