Dyngåt och hur helig som helst!

Dyngkåt och hur helig som helst! Det här kommer bli kanon! Mia Skäringer är riktigt bra. Eller rolig kanske är ett bättre lämpat ord. Såg ett avsnitt av Solsidan när jag var hemma på leave där hon också är med, klockrent program och jag förstår att det är många som följt det varje vecka den senaste tiden.
Gjorde min nästan dagliga statusuppdatering på facebook (du är också "fast" i skiten så säg ingenting) och fick ju genast en kommentar. "dyngkåt...bajskåt? Låter som en givande föreställning"  Jo det är ju verkligen det man tänker först på....typiskt killar va ;)





En rolig och sorglig föreställning om att vara kvinna, av och med Mia Skäringer!

Skrattet och gråten har alltid haft nära till varandra i Mias värld. Det blir som vanligt inga oneliners, istället fastnar skrattet i halsen. Som när vi får veta hur Gulletussan blev Gulletussan, eller när vi får veta hur det känns att vara en tioårig flicka och väga 60 kg. "Dyngkåt och hur helig som helst" är en föreställning där kvinnans historia äntligen får berättas oemotsagd. Genom monolog, stand-up och sång delar Mia med sig av sitt liv, på sitt vanliga, brutalt ärliga vis.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0